Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4541

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
marineren
zoet-zuur
stoven
zoet
vijzelen
frituren
heet
koelen
rauw
koud
oven
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Telor Masak Bali
Eieren met ketjapsaus
Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Daging Agee
Gestoofd rundvlees met kokos
Sambal Goreng Babi
Gebakken tahu met spek in pittige saus
Tinoransak
Varkensvlees gestoofd met gember
Udang Goreng Asam Manis
Gepaneerde garnalen met een zoetzure, pittige...
Belancang Dua
Gestoofd rundvlees in een kruidige saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge
Seulincah
Pittige salade van komkommer, mango en ananas
Urap Panggang Sayur
Courgette met kokos uit de oven

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!