Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4724

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
marineren
bbq
zoet
oven
bakken
pittig
zoet-zuur
rauw
koud
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon

Bijgerechten

Sateh Ayam Wijen
Sateh van kipfilet met pindasaus en sesamzaad...
Babi Panggang Pessa
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Besengek Daging
Gestoofd rundvlees in kokossaus
Ayam Bumbu Ketumbar
Kipkarbonades gestoofd in een kruidige saus
Udang Goreng Tepung
Pannenkoekjes met garnalen
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Orak Arik Udang
Omelet met garnalen en Javaanse suiker

Groente / fruitgerechten

Tumis Paksoi Udang
Pittige roerbak van paksoi en garnalen
Sambal Goreng Buncis Tiga
Gewokte sperziebonen in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!