Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4819

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
marineren
wokken
pittig
bbq
frituren
stoven
vijzelen
zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Ayam Bakar Pedis Dua
Pittige kip van de barbecue
Sateh Jamur Goreng Renyah
Gevulde champignons in een krokant jasje
Daging Rawon Tiga
Gesmoorde, kruidige runderlappen met keluwak
Babi Ketjap
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Daging Madu dan Wijen
Gemarineerd rundvlees in ketjap en honing, be...
Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!