Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4902

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
vijzelen
zoet
koud
zuur
stoven
heet
frituren
stomen
pittig
bakken
marineren
bbq
rauw
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Nasi Goreng Babat
Gebakken rijst met runderpens

Bijgerechten

Serundeng
Geroosterde kokos en kruiden met suiker
Sambal Ebi
Gebakken gedroogde garnalen
Cumi Goreng Asem Manis
Gestoofde inktvis in een zoet/zure saus
Balado Spruitjes
Smoor van spruitjes
Oseng Labu Siam Jagung
Roerbak van chayote en mais met zoute visjes
Ketan Kuning Serundeng
Gele kleefrijst bestrooid met kruidige kokos
Sardine Goreng
Pikant gebakken sardientjes

Groente / fruitgerechten

Masak Kacang Putih
Witte bonen gestoofd in een saus met limoensa...
Sateh Sapi Dua
Blokjes rundvlees aan een spies
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...

Acars

Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!