Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4919

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stoven
stomen
vijzelen
warm
koken
marineren
blancheren
pittig
frituren
bakken
zoet-zuur
koelen
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Babi Buncis Dua
Varkensvlees met sperziebonen
Ayam Setan Dua
Kip met peultjes in een romige, kruidige saus
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Tempeh Pedis
Gestoofde tempeh in pittige saus
Dadar Tahu
Omelet met tahu, champignons en garnalen
Kari Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige, kruidige s...
Babi Cin Empat
Gestoofd varkensvlees met bamboe

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!