Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4955

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
stoven
vijzelen
heet
marineren
pittig
bakken
blancheren
bbq
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Nasi Ulam
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden

Bijgerechten

Ayam Gepuk
Gefrituurde drumsticks met kokos
Sateh Kambing Goreng
Gebakken blokjes geitenvlees uit de wok
Udang Kemirie
Pittige, grote garnalen met kemirienoten
Ikan Goreng
Kabeljauwfilet gegarneerd met citroen en ui
Bami Kuah
Bami met ribbetjes en groenten in bouillon
Empal Daging
Krokante rundvleesplakjes
Sateh Babi
Blokjes varkensvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Ubi Udang
Zoete aardappelen met garnalen en paksoi
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!