Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4981

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
stoven
frituren
bakken
pittig
blenden
koelen
zoet-zuur
marineren
koud

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Tahu Pong
Tahu en eieren met een ketjapsaus
Babi Cin Dua
Varkensvlees met aardappeltjes en taoco
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Ikan Biskuit
Viskoekjes van bokking

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sop Kacang Merah Tiga
Bruine bonensoep met spekjes

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!