Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5049

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
koken
marineren
wokken
frituren
heet
koud
lauw
bakken
stoven
blancheren
vijzelen
zoet-zuur
pittig
rauw

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Frikadel Kentang
Drooggebakken aardappelgehaktkoekjes
Sambal Tempeh Bakar
Sambal op basis van tempeh
Tahu Telor Saus Kacang
Omelet met tofu overgoten met een pittige pin...
Tumis Kacang Panjang Udang
Kouseband met mais en garnalen

Groente / fruitgerechten

Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!