Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5119

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blancheren
warm
stoven
bakken
marineren
heet
bbq
blenden
zoet
grillen
vijzelen
frituren
pittig
oven
zuur
stomen
koelen
koud
lauw
rauw
zoet and zuur

Basisgerechten

Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Udang Goreng Tepung
Pannenkoekjes met garnalen
Dadar Sedip
Omelet met champignons, garnalen en selderij
Sateh Ayam Banjar
Blokjes kipfilet aan een spies met een pittig...
Sateh Manis
Blokjes rundvlees aan een spies
Babi Ketjap
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Smoor Daging Cincang
Aardappel-gehaktkoekjes in saus
Tumis Cumi Terong
Roerbak van inktvis met aubergine en paprika

Groente / fruitgerechten

Ayam Betutu
Gegrilde, gevulde kip in bananenbladeren
Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...
Ayam Bungkus Perai
Gestoomde kippakketjes in prei

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!