Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5181

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
heet
bbq
grillen
stoven
vijzelen
blenden
zoet-zuur
marineren
blancheren
zuur
pittig
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Bakso Solo
Balletjes van rundvlees voor in een soep
Udang dan Tauge
Garnalen gemarineerd in sherry met tauge
Ikan Tomat
Gebakken kabeljauw in zoetzuur tomatensausje

Groente / fruitgerechten

Tumis Udang Buncis Jagung
Roerbak van sperzieboontjes, garnalen en baby...
Sateh Tahu Miso
Tahu en groenten aan een spies met miso pesto

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!