Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5250

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
marineren
bakken
pittig
blenden
bbq
zuur
vijzelen
zoet
heet
oven
blancheren
koud
zoet-zuur
koelen
rauw
frituren
lauw

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...

Bijgerechten

Udang Mengaduk
Garnalenragout met wijn
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Sateh Babi Dua
Blokjes hamlappen en spek aan een spies
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Smoor Telor
Gebakken eieren in een rode saus met prei
Kambing Santen Pedis
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk
Babi Djahe
Gebakken varkensvlees met gember en tauge

Groente / fruitgerechten

Brokoli Udang Kuah Asem Manis
Broccoli met garnalen in een pittige zoet/zur...
Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!