Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5317

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
oven
marineren
stoven
heet
blancheren
vijzelen
zoet
frituren
lauw
koken
koud
zuur

Basisgerechten

Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei
Bengaalse lappen
Gesmoorde runderlappen in kokosmelk
Babi Merah Dua
Varkensvlees in een pittige, rode kokosmelksa...
Sambal Kacang Tempeh Teri
Gebakken zoete tempeh met pinda's en zout...

Groente / fruitgerechten

Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!