Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5386

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
frituren
stomen
vijzelen
koelen
koud
heet
stoven
marineren
zoet-zuur
rauw
pittig

Basisgerechten

Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt

Bijgerechten

Gadon Ayam
Koud broodje van kippengehakt
Tongseng Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met kool in een pittige sa...
Hati Ayam Ketjap Pedis
Gebakken kippenlevers in een hete ketjapsaus
Daging Smoor Dua
Gesmoord rundvlees in een kruidige saus
Kaber Kebertu Tahu
Gevulde omelet met tofu
Smoor Hati Dua
Gesmoord varkenslever met aardappels
Babi Kunyit
Gebakken reepjes varkensvlees met een ketjaps...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!