Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5483

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
heet
bakken
vijzelen
hartig
frituren
stoven
blancheren
koken
oven
zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...

Bijgerechten

Asem Manis Schol
Gefrituurde schol met een zoete gembersaus
Tahu Petis
Gebakken tahu met tauge en een lekkere saus
Tongseng Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met kool in een pittige sa...
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven

Groente / fruitgerechten

Bacang
Gevulde kleefrijstpakketjes met gehakt en ged...
Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!