Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5519

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
pittig
frituren
heet
vijzelen
zuur
marineren
bbq
grillen
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek

Bijgerechten

Tahu Tempeh Taoco
Tofu en tempeh met kip in pittige bonensaus
Gulai Cumi
Gestoofde inktvis in kokosmelk
Tempeh Bumbu Bali
Gefrituurde tempeh gestoofd in een hete saus
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Sateh Babi Ketjap
Blokjes varkenshaas aan een spies met satehsa...
Tumis Tahu Sayuran
Gestoofde tahu met vlees en groenten
Rendang Dua
Gestoofd rundvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Selada Ketimun
Gemengde salade van komkommer en een dressing
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!