Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5526

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
vijzelen
bakken
bbq
stoven
marineren
heet
blancheren
zoet
frituren
oven
zoet-zuur
rauw
koud
lauw

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab

Bijgerechten

Kepiting Bakar
Geroosterde krab van de barbecue
Daging Malakka
Gestoofd varkensvlees in satehsaus
Abon Ayam Tiga
Drooggebakken kip met kruiden
Rendang Sapi
Zeer pikant gestoofd rundvlees in kokosmelk
Babi Merah Dua
Varkensvlees in een pittige, rode kokosmelksa...
Sambal Goreng Tempeh Kering Dua
Zoete, drooggebakken tempeh met droge garnaal...
Ayam Gulung Isi Sayur
Rolletjes kipfilet gevuld met wortel en kouse...

Groente / fruitgerechten

Kari Buncis
Sperziebonen in kokosmelk met kerrie
Orak Arik
Roerbak van spitskool met ei en ontbijtspek
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!