Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5530

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
vijzelen
zuur
stoven
zoet
frituren
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Udang Cuka
Gebakken garnalen in een azijnsaus
Pindang Daging
Rundvlees in kruidige saus
Tempeh Bacem Dua
Gebakken zoete, gesmoorde tempeh
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Tempeh Kering
Gebakken tempehreepjes
Ketimun dan Tahu
Frisse salade van komkommer, tauge en tofu
Babi Kong
Blokjes varkensvlees in een zeer kruidige ket...

Groente / fruitgerechten

Smoor Tahu
Gestoofde tofu met aardappel en eieren in een...
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!