Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5620

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
hartig
bbq
grillen
blenden
zoet-zuur
marineren
heet
bakken
frituren
zoet
rauw
koud
koelen
zuur

Basisgerechten

Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten

Bijgerechten

Sateh Lilit Ayam Dua
Spiesjes van kruidig kippengehakt
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Udang Paptom
Garnalen met paprika en tomaat in een sausje
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Tumis Kacang Panjang Udang
Kouseband met mais en garnalen
Sateh Tahu Bumbu Ketjap
Spiesjes tofu, ui en paprika met een pittige ...
Hati Goreng Kering
Gemarineerde, drooggebakken lever

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!