Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5636

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stoven
stomen
vijzelen
lauw
marineren
frituren
koelen
zoet
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Lemper Semar Mendem
Kleefrijstrolletjes met kippengehakt gerold i...
Ayam Katsu
Krokante kipfilet met knoflook en gember
Sambal Goreng Tempeh Dua
Gebakken tempeh in een zoet gekruid sausje
Ikan Bumbu Bali Tiga
Lekkerbekjes in een kruidige ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge
Ubi Udang
Zoete aardappelen met garnalen en paksoi

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!