Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5656

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
vijzelen
bakken
mixen
heet
marineren
blenden
lauw
frituren
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Laksa Udang
Garnalen in een bouillon met kokosmelk, tauge...

Bijgerechten

Telor Dadar Padang
Reepjes omelet met saus
Pecel Udang
Gebakken garnalen met een hete sambal
Ayam Gepuk
Gefrituurde drumsticks met kokos
Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...
Babi Ketjap Lima
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Kari Udang Dua
Gestoofde garnalen in een gele kokossaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!