Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5687

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stomen
vijzelen
pittig
stoven
marineren
blancheren
frituren
bakken
zoet
oven
grillen
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Nasi Goreng Babat
Gebakken rijst met runderpens

Bijgerechten

Ayam Peteh Ketjap
Gestoofde kip in kruidige saus met petehbonen
Hachee Timor
Hachee van rundvlees, sjalotjes en kruiden
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Tahu Bakso Goreng
Gebakken tahublokken gevuld met gehakt
Cah Babi
Gehaktballetjes met bouillon
Babi Panggang Merah
Krokant gebakken varkensvlees
Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Tauge
Gestoofde tauge in kokosmelk
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!