Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5743

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
vijzelen
stoven
bakken
marineren
frituren
blancheren
blenden
lauw
zoet-zuur
koud
pittig
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon

Bijgerechten

Bumbu Kuning
Rundvlees in gele kokosmelksaus
Rempah
Gehakt kroketjes met kokos
Sateh Ikan
Kabeljauwfilets in pindasaus
Krengsengan Daging
Pittig, gesudderd rundvlees
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Babi Wijen
Varkensvlees en groenten bestrooid met sesamz...
Gulai Telor Pedis
Gekookte eieren in een pittige kokossaus

Groente / fruitgerechten

Smoor Hati Tiga
Gebakken lever met kruiden en aardappelschijv...
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Download de rijsttafel
Moment geduld!