Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6075

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
stoven
frituren
lauw
zoet
vijzelen
pittig
zuur
heet
marineren
zoet-zuur
koelen
koud
blancheren

Basisgerechten

Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika

Bijgerechten

Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Tempeh Goreng
Gebakken tempehblokjes
Tempeh Bacem Dua
Gebakken zoete, gesmoorde tempeh
Tempeh Masak Bumbu Rujak
Gestoofde tempeh in een pittige saus
Daging Sapi Merica Hitam Dua
Rundvlees gestoofd in een zwarte pepersaus
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...
Pindang Daging Dua
Heerlijk gestoofd rundvlees

Groente / fruitgerechten

Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Ikan Dua
Gebakken moten makreel in een kruidige saus
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!