Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6096

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
koelen
koud
warm
stomen
oven
wokken
bbq
stoven
vijzelen
heet
bakken
lauw
frituren
zuur
marineren
pittig
zoet
blancheren
rauw
zoet-zuur

Basisgerechten

Lontong
Blokjes gekookte rijst
Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave

Bijgerechten

Ayam Bumbu Petis
Gestoofde kip in garnalenpasta
Gulai Daging Dua
Gesudderd, pittig rundvleesreepjes met aardap...
Frikadel Pan Pedis Hati
Ovenschotel van aardappelen en gehakt met lev...
Roti Jala
Pannenkoek in sliertjes
Tahu Goreng
Roerbak van tofu met vissaus en rijstwijn
Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren

Groente / fruitgerechten

Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus
Selada Paha Babi Udang
Salade van Chinese kool met ham en garnalen
Tahu Sayur
Groentesalade met tahu

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!