Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6135

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
stoven
pittig
vijzelen
bakken
heet
marineren
stomen
koelen
koud
zoet-zuur
blancheren
lauw

Basisgerechten

Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge

Bijgerechten

Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Dadar Hati Ayam
Gevulde omelet met kippenlevertjes
Babi Rica Tiga
Pittig gestoofd varkensvlees
Sateh Ikan
Kabeljauwfilets in pindasaus
Frikadel Udang Makasar
Gestoomde kruidige visballetjes
Udang dan Tauge
Garnalen gemarineerd in sherry met tauge
Frikadel Pan
Heerlijk gekruide, platte gehaktballen

Groente / fruitgerechten

Sayur Udang Tahu Hijau
Pittig groentegerecht met tijgergarnalen
Orak Arik
Roerbak van spitskool met ei en ontbijtspek

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!