Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6149

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
vijzelen
marineren
frituren
zoet
pittig
stoven
blancheren
blenden
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt

Bijgerechten

Ayam Goreng Almond
Kipfilets met een krokant amandellaagje
Ayam Goreng
Gemarineerde kippenpoten uit de wok
Sambal Goreng Tempeh Kering
Drooggebakken pittige, maar zoete tempeh
Smoor Babi Perai
Smoor van speklapjes, selderij en prei

Groente / fruitgerechten

Asinan Bogor Dua
Groente en fruitsalade overgoten met een hete...
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!