Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6162

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
stoven
heet
frituren
blenden
lauw
marineren
bakken
oven
blancheren
koud
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Brongkos
Gestoomde zwarte rijst met keluwaknoten
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Tahu Tauge Telor Petis
Pittige salade van tofu met tauge, komkommer ...
Babi Ketjap Empat
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus
Ayam Masak di Blanga
Kip in een zeer pittige saus
Tempeh Goreng Tepung
Gebakken tempeh plakken in een meeljasje

Groente / fruitgerechten

Fu Yong Hai Dua
Groentenomelet met garnalen en tomatensaus
Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!