Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6190

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
pittig
koken
wokken
bakken
stoven
grillen
vijzelen
frituren
heet
zoet-zuur
marineren
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus
Ayam Bakar
Gekruide, gegrilde kip
Se Ba
Typisch Jakartaanse soep
Takokak Masak Taoco
Wilde aubergines en tofu in pittige zwarte bo...

Groente / fruitgerechten

Sayur Buncis
Gebakken kipfilet met sperzieboontjes
Selada Sayur
Salade van komkommer, tauge en ananas met kru...

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!