Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6316

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
heet
bakken
vijzelen
pittig
stoven
frituren
zoet-zuur
marineren
bbq
zuur
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...
Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk

Bijgerechten

Telor Santen
Gesmoorde ei in kokosmelksaus
Tumis Tahu Taoco
Tahu met garnalen in zwarte bonensaus
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Smoor Bebek Pedis
Gestoofde eend in een zeer hete saus
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Kari Djawa
Zeer pittig varkensvlees in kokosmelk
Sateh Pentol
Rolletjes varkensgehakt aan een spies

Groente / fruitgerechten

Tumis Kol Cina
Gebakken, kruidige Chinese kool
Udang Nanas
Pittige garnalen met ananas

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!