Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6320

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
marineren
pittig
frituren
vijzelen
bbq
heet
grillen
zoet-zuur
koelen
koud
rauw
lauw

Basisgerechten

Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Nasi Goreng Singapore
Gebakken rijst met garnalen, ei en komkommer
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Tempeh Goreng Bumbu Bali
Gefrituurde blokjes tempeh in een pittige sau...
Cah Brokoli
Broccoli met spekreepjes in bouillon
Tahu Campur
Gebakken tahu met garnalen
Sateh Tempeh Dua
Gefrituurde spiesjes van tempeh
Swiwi Pedis
Pittige kippenvleugeltjes
Sateh Kambing met Ketjapsaus
Geitenvlees aan een spies met saus
Sateh Sapi
Rundvlees aan een spies met pindasaus

Groente / fruitgerechten

Fu Yong Hai Kepiting
Omelet van krab en groenten met een zoete sau...
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!