Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6384

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stomen
bakken
stoven
vijzelen
heet
marineren
frituren
oven
blancheren
rauw
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...

Bijgerechten

Maiskoeken
Koekjes van mais en garnalen
Balado Ikan Kembung
Gebakken makreel in een hete saus
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei
Tumis Kacang Panjang Dua
Gestoofde, pittige kouseband met garnalen
Dadar Isi Bandung
Gevulde omelet met gehakt en prei
Rendang Kambing
Droog gebakken geitenvlees in kokosmelk
Udang Ayam dan Paprika
Kipfilet en garnalen gekruid met taoco

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!