Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6404

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
frituren
vijzelen
stoven
zoet
oven
bbq
grillen
blenden
marineren
zoet-zuur
koelen
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...
Bihun Goreng
Rijstvermicelli met kip en garnalen

Bijgerechten

Telor Cina
Eieren met een marmereffect
Sop Ayam Pandan
Kippensoep met pandanrijst
Gudeg Ceker
Kippenvoetjes gekookt in kokosmelk met nangka
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren
Sateh Lilit Ayam Dua
Spiesjes van kruidig kippengehakt
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus

Groente / fruitgerechten

Terong Bakar
Gebakken aubergines met knoflook en sjalotjes
Sayur Buncis
Gebakken kipfilet met sperzieboontjes
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!