Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6434

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
stoven
warm
hartig
vijzelen
frituren
zoet-zuur
marineren
bbq
heet
gevogelte
blancheren
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Babi Jamur
Mie met varkensvlees en champignons
Nasi Goreng Babat
Gebakken rijst met runderpens
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen

Bijgerechten

Udang Goreng Kering
Droog gebakken garnalen
Bumbu Bali Ikan Dua
Kabeljauw met kruidige tomatensaus
Ayam Madu Djeruk
Kipreepjes in een honing-citroensaus
Ayam Bumbu Bali Dua
Pittige, gesudderde kippenvleugels
Terik Daging
Riblappen in kokossaus
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Ayam Ungkep Peteh
Gestoofde drumsticks in hete saus met petehbo...

Groente / fruitgerechten

Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje
Mencampurkan Sayur Cina
Gesmoorde groenten met garnalen in oestersaus

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!