Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6564

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stoven
bakken
blancheren
frituren
vijzelen
marineren
heet
koelen
koud
lauw
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Frikadel Kol Djawa
Gekruid rundergehakt in een jasje van kool
Gudeg Nangka
Kip gestoofd met gebakken tahu, ei en nangka
Smoor Daging
Gesmoord rundvlees met gember en sjalotjes
Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Dendeng Agee
Gemarineerd rundvlees, gebakken in kruidige k...
Tahu Acar Ayam
Gefrituurde tofu met kip bestrooid met bieslo...
Pindang Daging
Rundvlees in kruidige saus

Groente / fruitgerechten

Mencampurkan Sayur Cina
Gesmoorde groenten met garnalen in oestersaus
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!