Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6633

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
marineren
stoven
pittig
blenden
grillen
oven
vijzelen
heet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Cina
Gebakken rijst met groenten, vlees, garnalen ...
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Udang Gangga
Gekruide grote garnalen aan een spies
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Rawon Buntut
Ossenstaartsoep met keluwaknoten
Sateh Kambing Goreng
Gebakken blokjes geitenvlees uit de wok
Smoor Daging Dua
Lapjes gekruid rundvlees in een sausje

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!