Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6806

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
bakken
vijzelen
stoven
hartig
grillen
zoet-zuur
marineren
frituren
zuur
heet
stomen
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge

Bijgerechten

Dadar Hati Ayam
Gevulde omelet met kippenlevertjes
Ayam Bakar Padang
Geroosterde kippenbouten van de grill
Telor di Saus Kuning
Eieren in een dikke, gele saus
Ikan Nanas
Gebakken tong met ananas
Kari Tahu Tempeh
Gebakken, gesmoorde tahu en tempeh met kerrie
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos

Groente / fruitgerechten

Ikan Sebelah Isi
Gestoomde visrolletjes gevuld met groente in ...
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Download de rijsttafel
Moment geduld!