Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6961

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
frituren
wokken
stomen
vijzelen
warm
hartig
bakken
stoven
heet
marineren
blancheren
oven
zoet-zuur
lauw
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Brongkos Dua
Gestoomde zwarte rijst met kokosmelk en keluw...
Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Nasi Ayam Zukini
Gekookte rijst in kokosmelk met kip en courge...

Bijgerechten

Tumis Ayam Ketimun Pedis
Gestoofde, zeer pittige kipfilet met komkomme...
Ikan Djahe
Gestoomde vis met een pittige smaak van gembe...
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Magadip
Gestoofd rundvlees in kruidige boemboe
Siomay Bandung
Gestoomde won ton met tahu, groente en pindas...
Takokak Masak Taoco
Wilde aubergines en tofu in pittige zwarte bo...
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven

Groente / fruitgerechten

Tahu Petis
Gebakken tahu met tauge en een lekkere saus
Dadar Kelapa
Kruidige omelet met kokos
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!