Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7044

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
pittig
frituren
vijzelen
bakken
blancheren
stoven
stomen
zoet
zoet-zuur
rauw
koelen
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes

Bijgerechten

Ayam Goreng Bumbu Lengkuas
Droog gebakken gekookte kip bestrooid met lao...
Frikadel Kol Djawa
Gekruid rundergehakt in een jasje van kool
Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Dadar Isi
Gevulde omelet met kruidig gehakt
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...
Ikan Pindang Ketjap
Gestoofde kabeljauw in een kruidig ketjapsaus...
Udang Ayam dan Paprika
Kipfilet en garnalen gekruid met taoco

Groente / fruitgerechten

Ayam Nanas
Kipfilet met ananas
Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!