Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7096

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
bakken
vijzelen
heet
vis
rijst
stoven
frituren
lauw
marineren
oven
stomen
bbq
zoet-zuur
koelen
koud
zuur
groente

Basisgerechten

Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Nasi Goreng Sereh
Gebakken rijst met sereh en kleine zoute visj...

Bijgerechten

Mangut Ikan Bakar
Gestoofde, gekruide bokking
Ame Kumute
Eieren in kokossaus
Smoor Hati Ayam
Gesmoorde kippenlevers in kokosmelk
Rujak Tahu Sayur Pedis
Gemengde salade met groente, tahu en een hete...
Bebek Bali
Eend op Balinese wijze
Bebotok Ayam
Gestoomde pakketjes met kippengehakt
Sateh Babi Madura
Blokjes varkenshaas aan een spies

Groente / fruitgerechten

Cah Sayur Jamur
Gemengde groenten in bouillon met kip, champi...
Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!