Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7363

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
marineren
wokken
stoven
pittig
vis
groente
oven
bbq
vijzelen
frituren
zoet
grillen
blenden
heet
rauw
koud
zoet-zuur
lauw

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Cah Ikan
Gestoofde vis in een kruidige bouillon
Jagung Manis Peteh
Gestoofde garnalen met mais en petehbonen
Frikadel Panggang
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Sateh Ayam
Blokjes kippenvlees aan een spies
Tumis Cumi Terong
Roerbak van inktvis met aubergine en paprika
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Tahu Pong
Tahu en eieren met een ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Ketjap Buncis
Sperziebonen in ketjap met tauge en pinda'...
Ayam Bakar Taliwang
Hete, gegrilde kip met ananas

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!