Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7371

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
vijzelen
bakken
pittig
frituren
zoet-zuur
rauw
koelen
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Liwet Solo
Rijst gekookt in kokosmelk
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Laksa Udang
Garnalen in een bouillon met kokosmelk, tauge...

Bijgerechten

Daging Brambang
Reepjes rundvlees met sjalotten in bouillon
Kari Telor Empat
Eieren met kerrie-kokossaus
Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Pecel Telor
Gehalveerde eieren met pittige kokosmelksaus
Orak Arik Tahu Tauge
Roerbak van spitskool met kip, tahu en tauge
Bebaris
Spies van gefituurd gehakt met pindasaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!