Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7788

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
pittig
stoven
frituren
blenden
heet
marineren
koelen
vijzelen
zoet-zuur
koud
rauw
lauw

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Mie Goreng Babi Jamur
Mie met varkensvlees en champignons

Bijgerechten

Loempia Goreng
Loempia's gevuld met kip en bamboe
Udang Balado Peteh
Zeer pittige garnalen met petehbonen
Tahu Udang
Gebakken tofuballetjes met garnalen en een sa...
Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...
Woku Ayam Pedis
Gestoofde kip in zeer hete saus
Pecel Telor Dua
Eieren gesudderd in een pittige saus van koko...
Asinan Sayur Jakarta
Groente en tahu overgoten met een hete zoet/z...

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!