Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7926

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
vis
groente
gevogelte
hartig
bakken
marineren
stoven
frituren
blancheren
koud
heet
vijzelen
stomen
koelen
rauw

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Bihun Bumbu Kari
Pittige bihun met kip, garnalen en inktvis

Bijgerechten

Sateh Ikan
Kabeljauwfilets in pindasaus
Tahu Ketoprak
Tahu en tauge overgoten met een ketjapsaus
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Siomay Bandung
Gestoomde won ton met tahu, groente en pindas...

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Tumis Udang Buncis Jagung
Roerbak van sperzieboontjes, garnalen en baby...

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!