Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8018

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
marineren
oven
stoven
bbq
heet
vijzelen
zuur
pittig
frituren
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Sateh Kambing Dua
Blokjes geitenvlees aan een spies
Sop Santen dan Ayam
Soep van gerookte kipfilet met kokosmelk
Sateh Padang
Varkensvlees aan een spies
Kari Udang
Garnalen in kokosmelksaus
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Kaber Kebertu Tahu
Gevulde omelet met tofu

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Urap Dua
Salade van gekookte groenten met pittige koko...
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!