Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8026

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
marineren
blancheren
bakken
stomen
vijzelen
heet
frituren
blenden
lauw
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen

Bijgerechten

Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Dadar Udang Goreng
Opgerolde omelet met garnalen
Babi Ketjap Tiga
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Tahu Tauge Telor Petis
Pittige salade van tofu met tauge, komkommer ...

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Hati Kentang
Pittige stoofschotel van lever en aardappel
Gurame Asam Manis
Gebakken vis met groenten in een zoet/zuur sa...

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!