Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8156

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blancheren
warm
stoven
stomen
vijzelen
frituren
pittig
heet
marineren
zuur
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Tahu Tauge
Gebakken tahu met tauge
Sambal Goreng Cumi Asin
Gestoofde zoute inktvis in een pittige kokoss...
Sop Udang
Soep met garnalen, zure stervrucht en aardapp...
Sateh Kambing Goreng
Gebakken blokjes geitenvlees uit de wok
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Babi Rebus
Varkensvlees gestoofd in bouillon en limoensa...
Babi Djahe Dua
Gestoomde varkenshaas in bananenblad met saus

Groente / fruitgerechten

Ketjap Buncis
Sperziebonen in ketjap met tauge en pinda'...
Bali Jamur
Champignons en bamboe in kruidige, zure rooms...

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!