Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8595

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
stomen
pittig
vis
groente
gevogelte
heet
marineren
bbq
blenden
frituren
stoven
blancheren
zoet
zuur
koelen
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Babat
Gebakken rijst met runderpens
Nasi Tim Ayam Jamur
Gestoomde rijst met kipfilet
Bihun Bumbu Kari
Pittige bihun met kip, garnalen en inktvis

Bijgerechten

Sambal Goreng Taoco
Gestoofde eieren met garnalen
Sateh Menado
Blokjes varkensvlees aan een spies
Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Sambal Goreng Tempeh Dua
Gebakken tempeh in een zoet gekruid sausje
Kari Tahu Dua
Pittige, gesmoorde tofu in kokos-kerriesaus
Babi Taoco
Varkensvlees gestoofd in zwarte bonensaus
Gulai Daging
Gekruide rundvleeslapjes met kokosmelk en foe...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!