Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8611

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
koelen
koud
heet
wokken
stoven
vijzelen
warm
frituren
marineren
blenden
stomen
zuur
pittig
zoet and zuur
lauw
zoet-zuur

Basisgerechten

Lontong
Blokjes gekookte rijst
Mie Ayam Pedis
Zeer pittige mie met kipfilet en champignons
Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren

Bijgerechten

Ayam Betawi
Pittige kipfilet in een ketjapsaus
Mangut
Gestoomde makreel in een kruidige kokosmelksa...
Daging Rawon
Gekruid rundvlees met keluwaknoten
Ayam Pedis Dua
Kippenpoten gebakken in een pittige bumbu
Ayam Goreng Jakarta
Gefrituurde kip uit de wok
Pepes Tahu Dua
Gestoomde tahu in bananenblad
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis dan Udang
Sperziebonen met garnalen in kokosmelk
Asinan Jakarta
Gemengde groenten en fruit met pindasaus
Sambal Trassi Sayur
Roerbak van verschillende groenten

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!