Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8682

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
blancheren
heet
marineren
vijzelen
pittig
frituren
bakken
oven
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon

Bijgerechten

Bebek Gurih Cabe Hijau
Gestoofde eend in een pittige groene saus
Ikan Pindang Ketjap
Gestoofde kabeljauw in een kruidig ketjapsaus...
Telor Balado Peteh
Gefrituurde eieren in een hete saus met peteh...
Udang Goreng Tepung
Pannenkoekjes met garnalen

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Ketimun Bakar
Gevulde komkommer met gehakt uit de oven

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!