Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8683

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
frituren
heet
oven
stomen
blenden
zuur
vijzelen
pittig
blancheren
koud
zoet-zuur
lauw
koelen

Basisgerechten

Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen

Bijgerechten

Bebek Betutu Bali
Gevulde eend op Balinese wijze
Ikan Tomat
Gebakken kabeljauw in zoetzuur tomatensausje
Rawon Buntut
Ossenstaartsoep met keluwaknoten
Ayam Petis
Gebakken kip met garnalen in een saus
Terik Tahu Tempeh
Gestoofde tofu en tempeh in kokosmelksaus
Tahu Kipas
Gefrituurde gevulde tahu met een pittige saus
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees

Groente / fruitgerechten

Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!